Vincent Sheppard ontwerpt en produceert binnen- en buitenmeubels met uitzonderlijk zitcomfort sinds 1992. Ons bedrijf is wereldwijd marktleider in 'Lloyd Loom'-meubelen, een techniek waarbij kraftpapier rond een metalen draad wordt gedraaid en zo tot unieke meubelstukken wordt geweven. 

Vandaag exporteren we onze meubels naar meer dan 50 landen. Ons hoofdkantoor bevindt zich in België, terwijl onze belangrijkste productiefabriek gevestigd is in Indonesië, een land dat bekend staat om zijn rijke weverstraditie.  

 

Vincent Sheppard is gestart met het doel om de traditie en geschiedenis van de Lloyd Loom-weeftechniek te eren en te behouden. Om dit doel te bereiken, hebben we een nauwe samenwerking ontwikkeld met de lokale bevolking van Cirebon, Indonesië, bekend om zijn traditie in het weven en buigen van rotan. De kennis en vaardigheden van de lokale vakmensen verheffen onze producten tot ware kunstwerken, stuk voor stuk handgemaakt tot in de perfectie. 

Maisondegeyter focust zich op de Collectie Lucy. Lucy zal jouw terras en tuin betoveren met charme en comfort. De zachte, vloeiende vormen van deze stoelen nodigen je uit om te ontspannen in de zon. De collectie duikt terug in de jaren zeventig, maar combineert zijn retro-look met alle comfort van vandaag. Eetkamerstoelen, lounge stoelen, een ligstoel, bijzettafels, een voetsteun en zelfs een modulair banksysteem om jouw eigen perfecte lounge hoek te creëren, de Lucy collectie heeft alles om jouw outdoor dromen werkelijkheid te laten worden!

 

 

All Rights Reserved by Maison De Geyter  

  • Pinterest
  • Facebook
  • Instagram