Hilde Web.JPG

Over ons ...

Meer dan 20 jaar was Lederwaren De Geyter in de ruime omgeving van Zottegem dé referentie voor wie op zoek was naar een mooie handtas of accessoires. Vandaag kunnen modebewuste vrouwen die voor een goede prijs-kwaliteitverhouding gaan nog steeds bij mij terecht.

 

Met Maison De Geyter pakken we het anders aan. Persoonlijk en à la carte, zodat ik je nog beter van dienst kan zijn. Een handtas kies je nu wanneer het jou het beste uitkomt. Zonder parkeerproblemen, maar mét persoonlijk contact en professioneel advies. Ik adviseer je over kleuren, trends… en doe je een voorstel met een handtas en bijpassende accessoires. Een heel persoonlijke aanpak dus, maar altijd met Belgische merken als La Pomme, Nobody en Yves Renard, die op een duurzame manier en met echt leder werken.

 

Ik ontvang je bij mij thuis, Maison De Geyter. Maar ik breng de collectie net zo graag naar een leuke pop-up locatie of tot bij jou thuis!  

 

Tot gauw,

 

Hilde De Geyter

A la maison ....

We ontvangen je bij Maison De Geyter of op verzoek nemen we de collectie mee tot bij jou thuis. Zo kies je een handtas wanneer het jou het beste uitkomt, zonder parkeerproblemen, maar mét persoonlijk contact en professioneel advies. Ik adviseer je over kleuren, trends… en doe je een voorstel met een handtas en bijpassende accessoires. Een heel persoonlijke aanpak dus, maar altijd met Belgische merken die voor een duurzame aanpak staan en met echt leder werken.

En route ...

Af en toe breken we uit en gaan we op stap. Dan vind je ons op een fijne locatie, in een mooie omkadering, met een hapje en een drankje. Waar en wanneer? Houd daarvoor je mailbox in de gaten. Je krijgt een persoonlijke uitnodiging.

A la carte ...

Heb je een vraag of een suggestie? Wil je met ons samenwerken? Laat het ons weten. We kijken met een open blik naar naar de wereld en zijn altijd in voor leuke voorstellen!